Loading...
Voor volwassenen2018-09-01T12:58:08+00:00

TOERSCHAATSEN

De Houtense Skate- en Schaatsvereniging biedt voor volwassenen v/a 18 jaar het toerschaatsen aan.

Waar?
Op de De Vechtsebanen in Utrecht

Wanneer?
Van eind september tot half maart.

Donderdagavond 19.15 – 20.15 uur, vooral volwassenen leden schaatsen op deze avond, Deze training is onder de vlag van SC Gouda.

Vrijdagmiddag 16.30 – 17.30 uur, volwassenen en jeugd 13 – 18 jaar schaatsen op deze tijd. Deze training wordt gegeven door een trainer van de HSSV.

Soort Schaatsen
Noren met vaste ijzers of klapschaatsen. Leden van de HSSV kunnen deze tegen een schappelijke vergoeding goed slijpen.

Kleding
De HSSV schaatsjas is verplicht en is te koop aan het begin van het schaatsseizoen. Het dragen van handschoenen en een muts of schaatshelm is verplicht. Kleding is te bestellen via het bestelformulier.

Bijzondere schaatsdagen
In geval van natuurijs zullen de leden die schaatsen op de donderdagavond afstemmen met SC Gouda waar de training zal plaatsvinden. De vrijdagmiddagtraining zal dan op de eigen natuurijsbaan in Houten gegeven worden of er wordt elders een natuurtocht gereden. Houdt hierover dan het Nieuws op deze website in de gaten.

Kosten
Abonnement: € 131,00
Trainersbijdrage: wordt nader bepaald.
(Lidmaatschap HSSV: € 30,00 Het lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart het jaar daarop.)

Privacy
Tijdens evenementen, lessen en toertochten kan het gebeuren dat er foto’s gemaakt worden voor promotie doeleinden van de vereniging. Indien hiertegen bezwaar is, kan dit kenbaar gemaakt worden bij de secretaris en zal de HSSV hiermee rekening houden.

Aanmelden of informatie aanvragen
Aanmelden voor het toerschaatsen kan via het inschrijfformulier. Informatie aanvragen over het toerschaatsen kan via de contactpagina. Indien gewenst kan er een proefles gevolgd worden alvorens zich aan te melden voor het toerschaatsen. Als u voor de eerste keer gaat schaatsen bij de HSSV geldt het inschrijfformulier tevens als lidmaatschap van de HSSV.